Ai idei? Vino sa le dezvolti la cursurile de antreprenoriat

1 august 2018 | Autor: | Posted in Afaceri, Cariere

Chiar daca afacerea ta nu are inca un punct de plecare stabilit, tu poti lansa o noua pista pentru a asigura succesul organizatiei pe care doresti sa o promovezi ori poti afla noi moduri despre cum ai putea investi in domeniul afacerilor. Pentru acest lucru, competentele si cunostintele din sfera antreprenoriatului sunt esentiale in indeplinirea obiectivelor ori pentru obtinerea unui castig financiar mult asteptat.

Motivul pentru care am lasat acest curs de antreprenoriat s-a datorat dorintei de a sprijini oamenii cu spirit antreprenorial sa-si dezvolte propriile afaceri de success, iar pentru acest lucru le-am pus la dispozitie unul dintre cei mai ambitiosi antreprenori care a reusit sa dezvolte si el la randul sau toate aceste obiective, fiind dispus acum sa va impartaseasca toate informatiile de care aveti nevoie si care sa ii ghideze personal in afacerea lor.

Cristian Onetiu iti va impartasi tainele antreprenoriatului

Co-fondator al uneia distre cele mai mari companii de distribuție alimentara de tip BIO în cadrul lanturilor internationale de vanzari, BioLogistic, Cristian Onetiu vine in sprijinul tinerilor dornici sa experimenteze noi taramuri in domeniul antreprenoriatului, publicand o multime de carti si programe de dezvoltare antreprenoriala.

Persoanele care opteaza pentru acest curs vor invata, ianinte de toate despre cum poti initine o afacere, cum sa-ti organizezi activitatile, cum sa dezvolti anumite strategii de marketing, sa negociezi contractele si totodata, care este politica de promovare. Pe de alta parte, vei obtine informatii despre cum poti finanta eficient o afaceri, cum sa-ti promovezi produsele sau serviciile; vei putea chiar sa afli cum sa-ti organizezi personalul pentru a ajunge la rezultatele dorite, vei putea tine atat evidenta contabila, cat si evidenta financiara prin diferite strategii de dezvoltare si prin prevenirea posibilelor riscuri ale afacerii.

Cum se formeaza cultura antreprenoriala?

  • Prin transpunerea ideilor de afaceri în actiuni foarte bine concretizate,
  • Prin impartasirea oricarei informatii care face referire, atat la mediul de afaceri, cat si la oportunitatile deja existente,
  • Prin crearea unui plan de afaceri si prin implementarea lui in situatii concrete,\.
  • derularea și dezvoltarea unei afaceri de succes.

Care sunt competentele pe care le vei dobandi?

  • Competente decizionale
  • Competente profesionale
  • Abilitati de organizatorice
  • Competente administrative

 

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns