Alege un rucsac urban bărbătesc, dacă vrei să fii în trend!

18 februarie 2019 | Autor: | Posted in Pentru Barbati

Dacă ai de făcut drumuri prin oraș ca student sau angajat, pentru transportul cărților, laptopului, tabletei și a altor obiecte necesare în cursul unei zile, există mai multe opțiuni. Dar cea mai modernă și practică rămâne, orice s-ar spune, alegerea unui rucsac urban. De ce să cari o geantă de umăr care îți poate da dureri de coloană, când ai la îndemână acest accesoriu tineresc și protectiv cu sănătatea oaselor și mușchilor tăi?

Sigur vei găsi online un rucsac pentru bărbați din atâtea modele de pe piață, de diferite mărimi, fabricate din materiale felurite și în culori clasice ori extrem de sofisticate.

Chiar la job se poate merge liniștit cu un rucsac de oraș, deși mai sunt unii cârcotași care consideră că nu e varianta cea mai inspirată după ce ai trecut deja de 25 de ani.

Îndrăznește și ia-ți un rucsac urban, dacă ești tânăr sufletește!

Eroare totală! În magazinele tradiționale sau pe net există oferte de rucsacuri extrem de office, chiar clasice putem spune, care pot fi elementele de nonconformism ce pot sparge inspirat o ținută prea cazonă, prea office.

Dacă nu ați avut curajul de a vă cumpăra unul până acum, decât eventual pentru a merge la munte, poate a sosit clipa să faceți marele pas și să vă dați seama că o să aveți parte de un spor de comoditate purtându-l.

Poate nu e accesoriul potrivit pentru un bancher sau pentru un mare om de afaceri care participă la o negociere foarte importantă, dar pentru a merge la birou, cu siguranță e cea mai fericită alegere.

Asta ca să nu mai vorbim de aceia care merg la sală și care ar trebui să se gândească serios dacă nu a sosit vremea ca să înlocuiască demodata geantă sport cu un rucsac de fitness în trend.

Așadar, un rucsac simplu și ieftin este perfect și în jungla urbană, nu doar când ești în expediție în pădurea amazoniană.

În plus, indiferent dacă mergi să tragi de fiare sau să joci fotbal cu prietenii, parcă ai un avânt suplimentar când îți pui echipamentul sportiv într-un rucsac cu aspect tineresc, nu într-o banală geantă dreptunghiulară cu fermoar cu o curea de umăr.

Cumpără un rucsac de oraș potrivit, dacă vrei să îl porți fericit!

Totuși, chiar dacă e vorba de un rucsac bărbătesc de oraș, nu de un rucsac de munte, trebuie un pic de atenție când îl alegem.

Orice om are tendința de a face exagerări când cumpără un asemenea accesoriu.

Dacă în privința modelului, materialului sau culorii nu e nimic de comentat, pentru că gusturile nu se discută, mare grijă la mărime.

Nu e cazul să cumpărăm cel mai mare rucsac urban din ofertă doar pentru că ne permitem și pentru că nu se știe niciodată cât spațiu ne va trebui.

Există o lege universală care spune că orice gol va fi acoperit rapid, așa încât și locul excedentar va fi rapid umplut cu lucruri netrebuincioase, chiar dacă bărbații nu au același apetit de a proceda așa precum reprezentantele sexului frumos.

Nu are rost să cărați lucruri aiurea prin oraș. O să faceți cu siguranță asta când plecați pe cărări de munte alături de parteneră. Pentru că sigur ea va lua de acasă obiecte care nu vor fi altceva decât un lest în bagaj, iar până la urmă rucsacul ei sau măcar o parte din conținutul acestuia tot dvs. o să îl purtați în spate!

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comentarii (1)

  1. Madalina

    Foarte bun site-ul, multumesc pentru postare.

Lasă un răspuns