Am fost in Debrecen

10 septembrie 2015 | Autor: | Posted in Familie, Turism

Asa cum am promis am mers sa ma distrez la Aquaticum in Debrecen, dar cum inainte sa mergem la AquaPark am vizitat Budapesta, o sa va zic cum a fost. In primul rand am aflat cu stupoare ca desi indicatorul arata doua aeroporturi in Budapesta, de fapt totul se petrece pe terminalul 2. Mult mai bine, doar ca mi s-a prut parcarea cam scumpa. Totusi mai bine asa decat ce am patit la Budapesta, unde am parcat si am platit pentru o ora si ceva, doar ca la sosire ma astepta o amenda de 6.000 de forinti – daca platesti in 15 zile sau de 18.000 peste 15 zile.

Nu mai merg eu asa repede prin Budapesta, fara sa parchez la parcari normale, unde platesti la final. Scump sau ieftin – nu conteaza, dar sa primesti niste informatii in maghiara si sa nu intelegi ce ai de facut, nu e chiar interesant. Deci dupa ce am petrecut o seara in Budapesta hai la drum spre Debrecen, cu lectia invatata. Am parcat subteran la hotel, am stat doua ore si ne-am balacit, poate trei. Am platit 7.000 de foriniti la intrare, ne-au dat un ceas pentru a merge pe unde vrem, adica la AquaPark Debrecen – unde apa este de la 35 la 38 de grade, a fost fain, doar ca prea mic, fata de ce suntem noi obisnuiti. Cel putin de la Baile Felix, langa Oradea – dar una peste alta a fost fain.

In rest a fost ok, ne-am distrat si am avut parte de tot ce-ti doresti, jacuzzi – apa termala si o zi minunata. Pacat ca drumul a fost asa de lung in vacanta asta, de la noi de acasa la Debrecen, apoi la Cluj – Brasov – Sinaia si inapoi acasa, la Iasi. Asa e cand ai mai multe case, iar peste o saptamana iar inapoi la Arad, fara aer conditionat!

 

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 93 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns