Bec vintage pentru o amenajare relaxanta

10 aprilie 2018 | Autor: | Posted in Casa si Gradina

Sa montezi un bec vintage este poate cel mai simplu lucru pe care il poti face in prima instanta pentru realizarea unui spatiu intim in propria locuinta.

Iti spun asta pentru ca acest bec vintage este in definitiv o sursa de iluminat artificiala ca care vei putea inlocui orice bec pe care il folosesti in prezent, cu singura conditie ca dulia corpului de iluminat sa se potriveasca cu montura noului bec.

Trecand peste acest aspect legat de simplitatea inlocuirii, sunt intr-adevar lucruri de spus despre un bec vintage pentru ca este cu totul special fata de oricare alte surse pe care le utilizam in iluminarea artificiala uzuala. Cu siguranta ca un bec vintage se va incadra perfect in sectiunea iluminarii decorative pentru ca nu poate fi vorba despre o lumina puternica, ci mai curand despre o lumina ambientala care depaseste ceea ce sti pana in prezent ca se resimte atunci cand pui in functiune o veioza sau o aplica de perete.

Efectul special al iluminarii.

Un bec vintage este in primul rand ancorat in nivelul temperaturii de culoare pe care acesta il emite. La circa 2200K (Kelvin) vorbim despre o temperatura de culoare de un alb cald foarte accentuat, cu mult mai cald decat ceea ce stim ca primim de la un bec cu led cu temperatura de culoare cuprinsa intre 2700K si 3000K.

Prin urmare efectul ambiental cu lumina difuza si foarte calda este propagat pregnant la punerea in functiune a unui bec vintage, iar peste acest aspect intervine inca unul la fel de important si simultan spectaculos.

Este vorba despre forma si culoarea filamentului creat de producatorii de bec vintage, care astazi este din ce in ce mai complex prelucrat incat sa atraga privirea si sa induca si mai mult starea de relaxare si meditatie. Daca vei tine cont de aceste amanunte cu siguranta ca vei decide ca un bec vintage va ramane cat mai mult vizibil, fara sa-i fie obturata forma, marimea si cu atat mai mult filamentul.

Din aceste motive este cel putin indicat sa montezi acest tip de bec in corpuri de iluminat vintage care respecta aceasta cerinta. Sunt in asa fel desenate inainte de a fi produse incat vizibilitatea spre fiecare bec vintage montat sa fie cat mai buna.

Iti mai ofer o idee, cel putin la fel de buna.

Cauta in magazinul specializat in iluminat led, cablu textil. Poti sa cumperi oricat metraj doresti pentru ca acest cablu de alimentare cu finisaj textil este foarte maleabil si-l poti configura asa cum doresti. O dulie, cablu textil si un bec vintage este tot ce ai nevoie pentru a experimenta stilul iluminarii retro. De aici inainte imaginatia ta trebuie sa fie libera pentru a crea un superb interior in stil vintage.

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns