Beneficiile epilarii definitive

25 iulie 2017 | Autor: | Posted in Pentru Femei

Indrazneste si Renunta la parul … nedorit!

Un tratament de epilare definitiva sigur, rapid si cu rezultate imediate!!

Nu pot sa vin la mare in week-end, ca nu sunt epilata!„,
Rochita aceasta este foarte draguta, dar nu o voi putea purta pana nu ajung la epilat! „…

Daca v-ati intalnit cel putin o data cu una din situatiile de genul celor de mai sus, stiti prea bine cat de jenante si incomode pot fi si cate ocazii te pot face sa pierzi!

Acum poti alege sa spui: “STOP!”

Pentru ca acum Sara Studio te scuteste de aceste momente penibile oferindu-ti sansa de a investi pentru toata viata in frumsetea si confortul tau, cu ajutorul tratamentului de epilare definitiva cu lumina intens pulsata!

Daca mai ai nevoie de alte motive, iti mai putem da cateva exemple succinte:

  1. Cel mai puternic motiv este ca – odata terminat cursul sedintelor de tratament de epilare definitiva la Sara Studio – nu mai trebuie sa recurgi la ceara, lama sau epilator electric.
  2. Un alt motiv foarte important este legat de disparitia inevitabilelor punctisoare rosii si a firelor crescute in piele.
  3. Este singura modalitate ce trateaza cauza si nu efectul!
  4. Eliminand permanent radacinile firelor de par, foliculita dispare – de altfel numele arata ca este o inflamare a foliculului, care in acest mod este „scos din circulatie”!
  5. Pielea va deveni curata, moale, catifelata – nu te vei mai intepa in firele aflate in recrestere.
  6. Tratamentul de epilare definitiva Sara Studio este unul certificat la nivel European si international, cu rezultate sigure si garantate.
  7. La Sara Studio tehnicienii detin cunostinte avansate si iti ofera tot suportul pentru a avea rezultate vizibile, eliminand riscul arsurilor sau ale altor neplaceri.
  8. Datorita tehnologiei de ultim moment, echipamentul de epilare definitive Sara Studio iti ofera un tratament sigur si fara dureri.
Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 8 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns