Benefit Puff Off – Noul gel de ochi racoritor si luminos

3 august 2016 | Autor: | Posted in Pentru Femei

Anunta pe toata lumea, Benefit au scos pe piata un nou produs si este complet adorabil! Puff Off este noul gel de ochi de la Benefit care promite sa elimine orice rid si sa indeparteze acele umflaturi neplacute care ne afecteaza pe toti, in mod special dimineata. Cu varful sau metalic, Benefit Puff Off te ajuta sa racoresti pielea si sa o evidentiezi, totul intr-o singura miscare, lasand in urma sa o piele mai fina, mai luminoasa … hai sa incercam!

In primul rand, designerii s-au intrecut pe sine in ceea ce priveste pachetul acestui produs – putea sa fie mai dragut?!

puffoffDupa cum scriam si pe blogul StarGirl disponibil intr-un tub de 10 ml care se potriveste usor in geanta ta de machiaje sau poate sta pe raftul din baie la loc de mandrie si emanand un aer de frumusete retro. Scoate capacul pentru a descoperi varful detaliat grozav ca un fier de calcat si un orificiu tare mic prin care iese gelul.

L-am testat prima data sub machiaj si a fost divin.

Nu sunt o persoana matinala – deloc – si, in general, ma trezesc aratand ca Hitch dupa ce a mancat sushi, deci, orice ma ajuta sa-mi calmez acel aspect de “botox gresit” imi face placere. Varful metalic calmeaza, racoreste si incepe sa atenueze instant orice umflatura si se simte minunat pe piele. Gelul in sine lasa in urma un mic efect roz fara sa reuseasca sa-ti aminteasca de perioada scolii din anii ’90. Avem un castigator!

Chiar nu stiu unde sa plasez tubul Puff Off – este machiaj sau este produs pentru ingrijirea pielii? As fi tentata sa zic ca, pentru mine, este ca un produs de ingrijire a pielii, care se poate folosi peste machiaj, precum si pentru a te rehidrata in dupa-amiezile in care te-ai uitat la ecranul monitorului toata dimineata.

Avem mai jos si un mic review video pentru Puff Off. Va recomand sa-l vizionati pana la capat:

 

Cred ca este un produs de frumusete/machiaj esential pe care ar trebui sa-l detina toata lumea?

Pai, nu, probabil ca nu, insa este ceva care ma bucura ca il am in sertar si l-am folosit mai des decat m-as fi asteptat cand stateam la oglinda dimineata. Daca Garnier Roll On si Touche Eclat ar fi avut un copil foarte adorabil si elegant, atunci acesta ar fi Benefit Puff Off – cu siguranta este de incercat daca ai suferit de umflaturi sub ochi.

Mai sunt persoane care au testat Puff Off-ul? Ce parere aveti despre acest produs?

O comparatie cu alte produse (cat de cat similare ca gama) ar fi foarte utila daca puteti face.

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 8 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns