Cadouri aniversare casatorie

9 octombrie 2015 | Autor: | Posted in Diverse

Indiferent daca este prima aniversare a casatoriei, sau nunta de aur, data nuntii este o zi importanta pentru cuplu. Pe masura ce trec anii si aniversarile, alegerea unui cadou de aniversare casatorie pentru persoana iubita devine tot mai complicat.

Desi in mod logic ar trebui ca alegerea sa fie tot mai usoara pentru ca ajungem sa cunoastem cele mai intime aspecte a persoanei cu care am ales sa ne impartim viata, realitatea ne arata ca alegerea unui cadou pentru persoana cu care locuim nu este nici una usoara si nici confortabila la un anumit nivel.

Explicatia este una simpla in fapt. Pe masura ce cunoastem mai in amanunt o persoana ajungem sa stim si ce isi doreste aceasta, insa, si comportamentul / tiparul / tabieturile acesteia. Astfel nu de putine ori ne vedem pusi in situatia in care stim ca jumatatea noastra ravneste dupa un produs, insa stim,  ca acel lucru doar ar ocupa spatiu. De fapt intelegem ca jumatatii noastre ii place ideea de a avea posesie pe un lucru care este in trend, sau suna bine sau arata bine. In conditiile in care facem parte din marea majoritate a populatiei in care orice cheltuiala trebuie sa aiba o baza, chiar ne dorim ca darul oferit cu ocazia aniversarii sa fie unul cu semnificatie.

Secolul XXI a venit cu foarte multe lucruri bune, insa marele minus este ca multitudinea de produse, piata suprasaturata de lucruri utile si inutile au facut ca alegerea cadoului sa fie una foarte dificila. Avem parca de toate, sau cel putin tot ce conteaza, iar cadourile sunt primite cu entuziasm insa putine lucruri sunt acelea care transmit emotie si aceea fraza pe care vrem cu totii sa o primim de la partenerii de viata “Te cunosc cu adevarat, sunt atent la tot ce imi transmit verbal si non-verbal”.

Astfel printre putinele lucruri care mai transmit emotie dupa ani de casatorie sunt acele lucuri care au legatura chiar cu viata in doi. Fragmente de viata transpuse in mici obiecte incarcate de semnificatii profunde.

Un top al cadourilor pe care le poti personaliza cu particularitatile relatiei ar suna cam asa

 

  1. Un reminder la ziua nuntii, o zi de reinoire a juramintelor in acelasi loc in care ati zis DA.
  2. O sesiunea foto remake dupa sesiunea initiala de la nunta
  3. O picture pe panza realizata dupa poza care o iubeste cel mai mult de la nunta
  4. Un mic obiect personalizat cu o declatie a iubirii dupa atatia ani ( poate sa fie un inel,un breloc etc ceva ce poate sa fie purtat in permanenta)
  5. Un proiect de crafting oricat de mic care sa poata sa il duca la birou ( un suport de pixuri, o felicitare, etc) orice care spune sunt dispus sa fac orice pentru tine
  6. Sa treci o bariera si sa faceti o activitate impreuna pe care jumatatea o crede imposibila de realizat in doi. Treci pentru o zi peste o frica, impinge-te catre o culme pentru a demonstra ca trairile in doi sunt importante pentru tine.

Sunt multe tipuri de cadouri, insa, cele mai importante sunt cele care transmit implicarea si devotamentul in relatia de  cuplu. Mentinerea unei relatii dupa ani si ani, ani in care esti incercat de situatii noi, conjuncturi noi, schimbari de comportament si chiar si dezvoltare personala este o munca asidua, neintrerupta dar mai ales trebuie sa fie o munca constienta, emotionala si rationala 100%.

Daca ar fi sa aleg ceva din lista, cred ca m-as opri asupra tabloului. Iata ce am gasit despre acesta.

sotie

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 93 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns