Cat de importanta este vechimea domeniului?

10 septembrie 2015 | Autor: | Posted in Internet, SEO

Ce spune Matt Cutts despre SEO si vechimea domeniului, ca sa nu mai vorbim din auzite, gasiti aici. Deci ca sa scurtez pentru cei care cred si nu cerceteaza, adica nu urmaresc acel video, vechimea nu prea conteaza, un site vechi poate fi la fel de bun ca unul nou, totusi sase luni este vechimea de la care incepe sa conteze un site, iar din experienta mea un an este varsta de la care un site pe care scrii constant, adica are in jur de 400 de articole postate regulat, devine matur. Asta inseamna ca a trecut pe la tine atat Panda cat si Penguin, iar daca esti inca sus, e ok.

Cat de importanta este vechimea domeniului

Am un portofoliu de peste 800 de site-uri, din care aproximativ 100 sunt publice, au o vechime ce incepe de la 3 ani si merge pana la cel mai nou domeniu, acesta! Hai sa vedem cum se va misca acest site pe parcursul primelor sase luni, apoi cum va arata in SERP dupa un an. Promit sa incerc sa dezvolt partea de SEO asa cum am invatat din cei peste 12 ani de experienta, iar voi daca vreti puteti folosi partea de Chat sa discutati intre voi!

Sfat SEO: folositi WMT de la Google,  Google Webmaster Tools cum se spune in engleza, verificati cum se misca site-ul in cautari, caci pana la urma traficul organic, cel care vine din ceea ce cauta lumea pe net, este ceea ce conteaza. Daca dupa doi ani site-ul tau nu produce minim 10 euro pe luna, vinde-l! Nu merita osteneala, iti spun din experienta, o fi site-ul cu vechime, dar ceva ai gresit.

Lectia urmatoare de SEO – densitatea de cuvinte cheie. Cat conteaza sa repeti la nesfarsit un kwd – keyword – te ajuta sau mai mult strica? Unii zic sa mergi la 3 -5%, adica in cazul meu, ar fi trebuit sa repet cuvintele sau cuvantul de 5 x 3 = 15 ori! Absurd va zic de pe acum!

 

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 93 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns