Cum porți blugii de bărbați

22 martie 2018 | Autor: | Posted in Pentru Barbati

Pentru că partea masculină nu este la fel de des menționată în articolele de modă, ne-am gândit ca astăzi să discutăm puțin despre blugi și despre outfiturile care includ blugii. Ne vom raporta la jeansii cu croială clasică, dar actuali și de calitate. Un bun exemplu sunt blugii bărbătești Tommy Hilfiger

Când vine vorba de jeanși, avem o multitudine de opțiuni. Blugii sunt poate piesa vestimentară cel mai mult purtată de către bărbați. Orice am alege să purtăm în partea de sus, tendința este să combinăm cu blugi, pentru că merg absolut cu orice. Și sunt lejeri și comozi. Practic,  reprezintă cumva bărbații de multe generații, ca istorie a lor în general. Dar, când vine vorba de blugii potriviți, ce modele alegem? Tu știi câte tipuri de jeanși pentru bărbați există momentan pe piață? Și câte din ele ți se potrivesc cu adevărat? Să îți alegi o pereche de blugi potriviți ca bărbat poate fi un task foarte dificil și provocator. De aceea îți dăm câteva insighturi car te-ar putea ajuta să alegi perechea de blugi potrivită ție.

Lungimea blugilor

O mare parte din domni, atunci când își cumpără blugi sau atunci când merg la croitor sunt foarte confuzi în ceea ce privește lungimea și mărime potrivită pentru talia lor. În cele mai multe cazuri, bărbații își închipuie că poartă cu o măsură mai mult decât le este potrivit, sau ar trebui să poarte.

Astfel bărbații ajung să poarte blugi multe prea lungi. Trebuie să existe întotdeauna o mica pauză între cracul pantalonilor. în cazul nostru al blugilor și încălțămintea pe care o purtați. Evitați tivurile prea lungi pe care va trebui într-un final să le întoarceți.

Talia blugilor bărbătești

O pereche de blugi nu trebuie să fie nici prea strâmtă nici prea largă. Suficient de largă încât să te simți confortabil atunci când îndoi genunchiul. Dacă atunci când vă aplecați sau îndoiți genunchiul blugii dumneavoastră vă țin, nu sunt potriviți. Ar trebui să existe o distanță de maximum două degete în zona șoldurilor, între material și acestea. Dacă simțiți că încap mai mult de două degete, căutați o pereche potrivită tipului dumneavvoastră de corp. Blugii trebuie de asemenea aleși să vină la mijlocul taliei domnilor. Niciodată mai jos de atât!

Un sfat care v-ar putea scoate din impas fără să vă fie teamă de o greșeală în ținută sunt Blugi Tommy Hilfiger Denim Scanton Blco Slim Fit. Aceștia sunt un model elegant și având culoarea albastru închis pot fi asortați la orice tinută. Blugii sunt un must în garderoba tuturor pentru un motiv bine întemeiat: sunt ușor de purtat, sunt ușor de asortat și există sub atâtea forme, mărimi și culori diferite.

Noi credem că în dulapul unui bărbat ar trebui să găsim nu una ci cel puțin o pereche de blugi din modelele de bază (slim fit, boyfriend, conici). Și neapărat să fie din denim tare, rezistent, de la un brand renumit pentru producția de jeanși.

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 9 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns