De ce aveti nevoie de un consult ginecologic facut in mod regulat?

1 august 2018 | Autor: | Posted in Sanatate

Acest procedeu preventiv de rutina trebuie sa fie luat foarte in serios de catre toate femeile. Este important ca femeia sa isi faca un consult ginecologic in mod regulat pentru a-i fi mult mai usor sa depisteze posibilele probleme de sanatate.

Cand vine vorba de ginecologie exista o lista foarte lunga de afectiuni care nu prezinta niciun fel de simptom, si in cazul in care nu sunt tratate, pot duce la probleme mult mai grave. De aceea trebuie sa fiti atenti la ce fel de clinica ginecologica apelati si la medicul in care aveti incredere. Inforamti-va intotdeauna foarte bine!

Cand trebuie sa ai in vedere programarea pentru un consult ginecologic?

Este deja un lucru stabilit ca este nevoie pentru orice femeie sa isi faca analizele ginecologice de rutina. Medicul specialist va fi cel mai in masura sa ii puna pacientei un diagnostic si in caz de nevoie sa ii ofere un plan de tratament. Dar exista si anumite simptome care iti pot indica faptul ca este cazul sa mergi la o consultatie:

Un lucru foarte ingrijorator pot fi sangerarile in afara menstruatiei. De asemenea leziunile la nivelul organelor genitale sunt un indicator ca trebuie sa iti faci o programare pentru un consult.

Daca secretile genitale incep sa aiba un miros neobisnuit, este timpul sa va faceti o programare.

Cand are loc primul consult ginecologic?

Primul consult ginecologic poate sa difere la fiecare persoana in parte. Nu exista o data fixa cand acesta trebuie sa fie facut. Este important pentru fata sa se simta cat mai confortabil cu putinta. Si nu trebuie sa isi faca niciun fel de grija, caci in cadrul acestei consultatii medicul specialist ii va oferi acesteia doar niste sfaturi care sa o poata ajuta sa se protejeze mai usor pe viitor.

In cadrul acestui consult este posibil ca fata sa fie acompaniata de o alta persoana. In acest mod, va fi mult mai confortabil pentru fata acest prim control de acest gen.

consult ginecologic

Pentru programari sau pentru analizele ginecologice apelati cu cea mai mare incredere la cabinetul ginecologic din Bucuresti al Clinicii Medicale Romgermed. In cadrul caruia veti intalni doar cei mai bine pregatiti medicii din domeniu.

Trebuie sa mergeti la o consultatie ginecologica de rutina pentru a putea preverni cu usurinta posibilele afectiuni asimptomatice. Aceste probleme medicale care nu prezinta niciun fel de simptom pot fi foarte periculoase si trebuie sa fie diagnosticate din timp.

Puneti intotdeauna sanatatea pe primul loc si mergeti la un control de rutina!

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 48 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns