De ce sa alegi un hosting romanesc

10 septembrie 2015 | Autor: | Posted in Internet

Cand v-am recomandat cateva firme de hosting romanesc m-am gandit in primul rand la faptul ca veti avea servicii de calitate dar si un suport tehnic care sa va satisfaca nevoile. Nu putine au fost cazurile cand am incertcat sa trimit acel tiket ca sa-mi rezolv o problema cu firma de hostig, iar dupa 20 sau 30 de mesaje, am descoperit ca vorbeam cu un filipinez care nici macar nu intelegea ce ii zic. Iar la limba engleza stau bine, zic eu – avand in vedere ca am stat la Londra opt ani.

De ce sa alegi un hosting romanesc

Firmele romanesti de hosting au inceput sa ofere servicii de calitate, nu mai e ca acum cativa ani cand te temeai saplatesti pe un an in avans, de frica ca peste doua luni firma dispare. Banuiesc ca de asta multi prefera sa nu discute cu cei ce ofera servicii de hosting in mod indirect, adica cumpara un pachet de reseller si incearca sa castige si eu un ban, oferind de multe ori un pret mai mic decat firma de la care au cumparat. Evident ca nu pot castiga prea mult, avand in vedere ca ei platesc in jur de 20 de euro pe luna, primesc sa zicem spatiu si banda suficienta pentru 20 de clienti. La un euro pe luna, abia daca vor avea profit un euro sau doi lunar. Asta in caz ca unul dintre clienti nu consuma mai mult decat s-a alocat.

Varianta optima ar fi sa ofere nelimitat, in speranta ca va manevra inteligent resursele, fara ca userul sa isi dea seama. Dar revenind la ce sfat va dau eu: alegeti o firma cunoscuta de hosting, romaneasca – cereti cateva sfaturi de la prietenii care au deja la ei hostate site-urile si mergeti pe mana lor!

 

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 93 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns