Fondul de ten-beneficiile aduse de acesta-

25 iulie 2018 | Autor: | Posted in Pentru Femei

Unul dintre cele mai importante produse pe care fiecare femeie le are in trusa de machiaj si care nu are voie sa fie ignorat, datorita beneficiilor pe care le are, este  celebrul fond de ten . Insa, cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este acela ca trebuie sa gasesti exact culoarea potrivita nuantei tenului tau, dar si sa stii sa il aplici corect, caci altfel va compromite tot ceea ce ai incercat sa avantajezi prin machiaj.

  De ce trebuie sa folosim fondul de ten?

Fondul de ten este cel mai important produs cosmetic care aduce tenului o serie de beneficii, printre care : reuseste cu succes sa acopere imperfectiunile, matifiaza si protejeaza pielea sau reuseste sa protejeze pielea impotriva factorilor nocivi din atmosfera.

Un fond de ten trebuie ales in functie de calitatile estetice, dar si de ceea ce poate oferi suplimentar. Fondul de ten trebuie aplicat dupa demachiere si hidratare. Acesta este singurul produs cosmetic care poate proteja impotriva factorilor nocivi din atmosfera, dar si de razele ultraviolet si poluare.

Ce tipuri de fond de ten exista?

In functie de tipul de ten si de ceea ce se vrea scos in evidenta, exista mai multe tipuri de fond de ten, printre care: fluid, pudra, compact, crema sau spuma.

Fondul de ten fluid este cel mai potrivit pentru cand se doreste un aspect cat mai natural al pielii si este cel mai recomandat atunci cand nu exista probleme serioase ale tenului. Fondul de ten fluid este diferentiat in functie de tipul de ten. Astfel, in cazul tenului uscat se folosesc diverse formule ce au la baza ulei, pentru a se reusi hidratarea, iar pentru tenul gras si normal se folosesc formule pe baza de apa. Cel mai important insa este sa se aleaga un fond de ten cu o nuanta cat mai asemanatoare cu cea a tenului.

Fondul de ten pudra este cea mai rapida varianta atunci cand se doreste un machiaj, iar acesta este de fapt un amestec intre fondul de ten si pudra. Aceasta varianta este cea mai potrivita pentru persoanele care au tenul gras si celor care au imperfectiuni ale pielii, caci in urma aplicarii acestuia se reuseste obtinerea unui aspect natural al pielii, precum si uniformizarea si matifierea acestuia.

Fondul de ten crema este recomandat celor ce au tenul sensibil sau uscat, caci reuseste datorita texturii hidratante, sa confere un aspect neted .

Fondul de ten spuma este foarte usor de aplicat si are o textura aerate care nu incarca tenul .De asemenea, acest tip de fond de ten este foarte rezistent si acopera foarte bine imperfectiunile fetei

Un fond de ten care este bine ales, in ceea ce priveste nuanta aleasa, iar aplicarea este realizata in mod corect, va reusi sa ofere fetei luminozitate si un aspect placut si cu siguranta machiajul realizat va fi unul ce va impresiona , caci acesta reuseste sa scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale fiecareia.

 

 

 

 

 

 

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns