Importanta reclamei online

10 septembrie 2015 | Autor: | Posted in Internet, SEO

Dupa 8 ani de afaceri in mediul online pot spune ca am inteles cum functioneaza reclama pe internet, fie ea facuta pe retelele de socializare fie pe site-uri de pe o anumita nisa. Multi dintre clientii nostri au impresia ca azi pui reclama si maine incep sa curga clientii, la fel cum atunci cand vine vorba de SEO isi imagineaza ca in cateva zile ajungi in TOP 3 in cautari. Ei bine, lucrurile nu stau nici pe departe asa, chiar daca in cazuri cu totul speciale, se poate intampla si asta.

Importanta reclamei online

Atunci cand te decizi sa iti faci reclama, trebuie sa iei in calcul un buget pentru o perioada de cel putin sase luni, mai corect insa ar fi pe un an. Experienta noastra are la baza in special colaborarea cu firme din transport pe ruta Romania – Germania – Austria sau UK. Din zecile de firme cu care am lucrat, cateva au inteles importanta reclamei si au avut rabdare, iar astazi pot spune ca au castigat. Dupa cel putin trei luni clientii au inceput sa apara in mod constant, oare de ce? Pentru ca citind de exemplu sit-ul de nisa – Romanii din Germnaia – au vazut zilnic numele firmei respective, iar cand a fost cazul sa calatoreasca chiar ei sau sa dea sfaturi cu privire la o firma de transport, au spus: gasesti acolo informatii si lista firmelor. Iata ca o investitie de cateva zeci de euro iti poate aduce lejer, in timp beneficii de sute.

Ce inseamna reclama pe retelele de socializare? Multi cred ca inseamna sa postezi in grupuri de cateva ori pe zi, enervand de fapt membrii grupului. NU, reclama inseamna sa fii cunoscut, sa oferi incredere – iar asta o dau de fapt administratorii grupurilor care te promoveaza si isi dau girul lor. Mediteaza putin, analizeaza si o sa-mi dai dreptate!

 

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 93 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns