Intrebuintari uzuale ale foliei magnetice

6 mai 2017 | Autor: | Posted in Afaceri

Folia magnetica are o gama larga de intrebuintari, putand fi folosita pe mai multe tipuri de suprafete, de la industria auto, pana la cea a mobilei.

Foliile magnetice se pot lipi cu multa usurinta pe diferite tipuri de suprafete, unele dintre ele si pe cele din plastic, fiind produse flexibile, usor de intrebuintat. Aceste folii sunt produse in diferite latimi si grosimi, astfel incat sa satisfaca cat mai multe nevoi ale consumatorilor.

Diferitele nivele de umplere ale acestora, cat si procesele de productie prin care trec acestea, le fac sa aiba proprieti diferite.

Una dintre cele mai raspadite utilizari a acestui tip de produs adeziv este pentru realizarea celebrilor magneti de frigider, pe care adoram sa ii colectionam. Mai nou, exista si o tehnica de imprimare a fotografiilor cu astfel de folie, ceea ce le permite acestora sa fie lipite pe frigider si pe alte tipuri de suprafete compatibile.

Dass Center, producator renumit de folii adezive si magnetice

Unul dintre cei mai mari producatori de folii magnetice din tara noastra este Dass Center, care are sediul la Craiova. Aici se fabrica folii turnate din cauciuc sintetic, care au diferite grosimi, in structura carora intra compusi microscopici. De aceea ele se lipesc cu usurinta, datorita magnetilor de dimensiuni foarte mici care intra in compozitia lor. Foliile magnetice pot fi atat de interior, cat si de exterior, ceea ce le permite o mai mare gama de utilizare.

Punctul forte al Dass Center GWA, companie care a fost fondata in anul 1995, de catre Paul Ghilus, il constituie expertiza in domeniul prelucrarii foliilor autocolante. Acest lucru permite satisfacerea exigentelor produselor solicitate pana la cele mai mici detalii, astfel incat toti clientii sa fie foarte multumiti de produsele companiei.

In afara de folia magnetica, Dass Center este producator de etichete adezive profesionale, benzi dublu adezive, folii reflectorizante, etichete fotoluminiscente, etichete adezive in rola si multe alte produse de o calitate excelenta. Pentru a cere oferta personalizata de pret, intrati pe site si completati formularul de comanda sau folositi telefonul de contact! Dorim ca firma dumneavoastra sa beneficieze de un impact vizual memorabil, de aceea ne aflam intr-un proces continuu de imbunatatire si perfectionare a serviciilor. Pentru a va oferin exact ceea ce aveti nevoie, incercam mereu sa ne diferentiam de restul companiilor prin calitate, creativitate si profesionalism, dar si cele mai bune oferte de pret pentru folii magnetice si nu numai!

In cazul in care dvs doriti folii magnetice pentru utilizari diverse, puteti ceri oferte de pret personalizate. Pe siteul producatorilor gasiti numarul de telefon de contact la care puteti sa apelati. Intotdeauna va fi extraordinar sa aveti la indemana un magnet de frigider sau de masa prin care sa imortalizati momente epice din viata dvs! De acum nu mai aveti insa de ce sa va faceti griji! Renumele de care da dovada, dar si calitatea incontestabila a produselor, fac din Dass Center o locatie de incredere. In general, acet tip de produs are pe partea nemagnetica un strat subtire de adeziv, similar cu acel stra de pe o banda obisnuita adeziva. Sa nu uitam ca magnetii de tip publicitar se pot produce rapid, fara utilizarea adezivilor suplimentari si fara a se astepta uscarea acestuia. Astfel, orice tip de fotografie se poate transforma rapid intr-un magnet!

Reperele standard sunt undeva la 62 cm pentru latime, insa exista si folii de 9×13, 10×15 sau formate stndard A5 sau A4. Exista chiar si benzi magnetice cu adeziv de 30 de metri si cu latime intre 2 centimetri si 6 centimetri, grosimea variind. Foliile magnetice sunt formate de fapt din cauciuc felxibil ce asigura aderenta buna pe suprafete din metal. Una dintre fete va fi cu siguranta nemagnetica, disponibile pe diverse marimi, doar dvs trebuie sa alegeti produsele pe care vi le doriti! Avand aplicatii din cele mai diverse – pentru calendare, mape, poze, deocratie – ele sunt extrem de folositoare in orice casa!

In orice caz, cei interesati pot contacta firmele care produc asemenea folii pentru a vedea cat mai multe oferte de pret, pentru a se putea decide la cel mai bun raport calitate pret. Pentru descarcarea fiselor tehnice, puteti apela la internet, cu siguranta veti gasi o multime de fisiere tip pdf care sa va prezinte toate indicatiile tehnice necesare!

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 8 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns