Panouri publicitare pe baza de led de la LED Concept

1 august 2018 | Autor: | Posted in Casa si Gradina

Corpurile de iluminat clasice sunt destul de iritante pentru ochiul uman. Panourile LED ofera o serie de beneficii cum ar fi economia realizata la consumul de energie electrica, eficienta sporita a luminii si chiar si posibilitatea de a crea un ambient placut.

Chiar daca vorbim despre o lumina a soarelului sau despre lumina artificiala, ideea este ca lumina ne insoteste peste tot si in toate. Fara lumina, nu prea ne putem folosi timpul intr-o maniera eficienta, atat in ceea ce priveste viata personala cat si viata profesionala.

Tocmai din aceste motive, lumina artificiala trebuie sa fie una de o calitate cat mai buna. In ultimii ani, lumea a inceput sa vorbeasca mult mai mult despre panourile LED si despre avantajele iluminarii cu led. Panouri LED au inceput sa fie tot mai des utilizate de catre consumatori, fie pentru uz casnic sau scop comercial.

 

Motive pentru care sa alegi panourile led de la LED Concept:

Intai de toate, panourile LED de la LED-Concept consuma cu pana la 60% mai putina energie electrica decat becurile normale. Datorita acestui lucru, costurile de mentenanta sunt evident mult mai scazute, iar acest lucru se simte mai ales in cazul spatiilor comerciale sau industrial.

Lumina oferita de panourile LED poate crea un mediu mult mai bun de lucru, ba chiar un mediu care ofera relaxare si siguranta. Acestea ofera o lumina buna si foarte calitativa, lumina care nu ofera acele “palpairi”, “palpairi” pe care le ofera corpurile de iluminat clasice. Este dovedit faptul ca spatiile slab iluminate creeaza la nivel subconstient un sentiment de mare nesiguranta.

Tehnologia cu LED este in continua crestere. Producatorii au inceput sa faca investitii masive pentru a eficientiza produsele. Datorita acestui lucru, cheltuielile de productie scad de la an la an, de aceea acesta se reflecta si in preturile panourilor LED.

 

Care sunt avantajele?

  • Nu necesita timpi de incalzire, iar lumina se aprinde imediat
  • Nu are variatii pana sa atinga puctul maxim
  • Ofera trei tipuri de lumina: alba calda, alba rece sau alba naturala
  • Lumina nu este obositoare pentru ochiul uman
  • Ofera un iluminat de calitate
  • Nu se incalzesc, nu emana caldura si nu atrag insecte.

Poate cel mai important avantaj pe care tehnologia LED il ofera este economia la factura de energie electrica. Panourile LED pot consuma aproximativ de 10 ori mai putina energie decat neoanele cu care ne-am obisnuit, avand o durabilitate mult mai mare si oferint o lumina de 50 de ori mai puternica si mult mai clara.

In plus, panourile cu led protejeaza mediul inconjurator deoarece nu contin nicio urma de substanta care ar putea polua cum este mercurul si nici nu emit raze UV sau infrarosii.

 

De unde puteti achizitiona panourile led?

Magazinul online Led Concept are o oferta de panouri led foarte buna pe site-ul www.led-concept.ro. Toata gama de produse de la Led Concept sunt vandute la pret de producator si beneficiaza de certificate de garantie si de conformitate. Totodata, magazinul online ofera de asemenea la pret de producator o gama larga de produse de iluminat pe baza de led: becuri, spoturi, tuburi, plafoniere, iluminat stradal etc. Contact: comenzi@led-concept.ro sau 0760.919.116.

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 48 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns