Personal trainer cat ne este de util?

25 august 2018 | Autor: | Posted in Sport

Personal trainer cat ne este de util?   O intrebare foarte des intalnita dar putini stiu mai exact cat de util ne este in atingerea obiectivelor. Consider ca la inceput de drum un personal trainer este foarte important, deoarece avem nevoie de o dieta si un antrenament bine gandit. Dieta si antrenamentul nu poat fi luate de pe internet deoarece fiecare dintre noi suntem diferiti si ceea ce functioneaza pentru cineva nu inseamna ca implicit functioneaza si pentru noi.

 

Personal trainer 5 motive pentru care e bine sa ii cerem ajutorul:

  1.  Stie exact ce trebuie sa facem sa ne atingem obiectivul.
  2.  Nu mai pierdem timpul cautand pe internet ce trebuie sa facem.
  3.  Esecul cu diete luate de pe internet dispare.
  4.  Ne  raspunde la intrebarile pe care le avem in legatura cu nutritia, nemaifiind obligati sa cautam pe internet.
  5. E un sprijin moral in momentele in care vrem sa renuntam.

Cum alegem un Personal trainer?

In primul rand culturismul si fitness-ul nu sunt sporturi exacte, faci acest antrenament si cu totii vom avea rezultate. Aceasta gandire este total gresita si va si spun de ce. Exista 3 tipuri somatice: ectomorf, mezomorf si endomorf. Fiecare dintre aceste tipuri are nevoie de alt tip de antrenament pentru  a avea rezultate si mai ales de o dieta specifica tipului sau somatic. Pentru mine un personal trainer trebuie sa fi avut si el rezultate si apoi sa ajunga sa fie un personal trainer. Vedem prin salilele de culturism o multime de antrenori personali care arata de parca nu au facut o flotare in viata lor. Cred ca cel mai in masura este acel antrenor personal pe care clientul cand il vede isi doreste sa arate macar pe jumatate cum arata el.

Ca asa ajunga la perfomanta a incercat o multime de diete, a schimbat mii de antrenamente. Doar asa cred ca cineva poate fi in masura sa ajute pe cineva nu doar sa slabeasca ci sa ajunga sa aibe corpul mult dorit.

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns