Rochia de seară cu franjuri

25 iulie 2017 | Autor: | Posted in Pentru Femei

5.

Aceasta este probabil cea mai reprezentativă rochie pentru anii ‘20 care duce cu gândul la acele petreceri fastuoase, specifice decadei. Rochia de seară cu franjuri este o piesă care va rămâne pentru totdeauna în trend, de aceea trebuie să ai și tu neaparat una în garderoba ta!

Din șifonierele doamnelor de acum aproape o sută de ani, rochia cu franjuri a ajuns direct pe catwalk-ul celor mai celebre case de modă. Cu franjuri de mătase, sau cu aplicații prețioase, această rochie oferă un aspect jucăuș și jovial, dar și misterios în același timp. Jocul franjurilor vor fura cu siguranță ochii tuturor privitorilor.

Sunt foarte la modă petrecerile tematice care vin la pachet cu un anumit dress code, dintre care cele cu tema anilor ‘20 sau Great Gatsby sunt cele mai populare. Și nu ar fii nimic ieșit din comun să te prezenți la o astfel de petrecere într-o rochie de seara cu franjuri.

attends The Weinstein Company's Academy Award party hosted by Chopard and DeLeon Tequila at Montage Beverly Hills on March 1, 2014 in Beverly Hills, California.

attends The Weinstein Company’s Academy Award party hosted by Chopard and DeLeon Tequila at Montage Beverly Hills on March 1, 2014 in Beverly Hills, California.

Inedit ar fii să abordezi o astfel de ținută la un eveniment care nu impune o conduită vestimentară generală pentru toți invitații. Cu siguranță vei avea un model unic pe care domnii îl vor aprecia, iar doamnele îl vor invidia!

Un mare avantaj al franjurilor este că aceștia sunt foarte fluizi și îți urmează linia corpului. Nu va trebui să te îngrijorezi că un astfel de model îți va distorsiona formele. Linia verticală pe care franjurii o creează va da ochiului iluzia de alungire și în același timp de subțiere a trupului.

Alte aplicații de broderie sau dantelă pe partea de sus a rochie sporesc preționzitatea unei rochii de seara in genul acesta.

5.2

Atunci când porți o astfel de rochie va trebui să fii foarte atentă la accesorizare pentru că rochia în sine este deja un element cu greutate. Dacă vrei să duci rochia în zona originilor ei, un șirag de perle albe și o pereche de sandale cu toc mediu cu baretă în jurul gleznei sunt elementele cele mai potrivite. Un accesoriu prețios pe cap și o pereche de mânuși te vor face să pari ai venit exact din era aceea!

Pentru o accesorizare contemporană și simplă, o pereche de sandale arginii și un plic asortat ar trebui să fie suficiente. Fie că alegi o variantă sau cealaltă, în ambele vei arăta nemaipomenit pentru că rochia de seară cu franjuri este o rochie fără vârstă.

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 8 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns