Romanii din Dusseldorf pe Facebook

10 septembrie 2015 | Autor: | Posted in Diverse, Internet

Chiar daca in titlu am vrut sa atragem atentia asupra comunitatii romanesti din Düsseldorf , de fapt ne referim aici in special la pagini de facebook destinate diasporei. Stiu ca iti doresti sa ai cel putin 1000, sau 10.000 iar unii chiar 100.000 de like-uri la pagina de facebook, dar cum poti ajunge aici? In primul rand, prin informatii corecte si interesante, puse pe pagina ta. Chiar daca azi cineva este invitat pe o pagina, da like si cu asta s-a terminat, intr-o buna zi s-ar putea razgandi, va da dislike.

Romanii din Düsseldorf pe FaceBook

Ca sa fie clar de ce am ales pagina Romanii din Düsseldorf drept exemplu – pentru ca eu locuiesc in zona, in oraselul Krefeld, de unde incerc sa-mi conduc mica afacere online. Am zis orasel, desi dupa standardele romanescti, la peste 200.000 de locuitori nu e chiar orasel, ci oras in toata regula.

Revenind la pagini de facebook, multi se plang ca nu au rezultate cu acele pagini, ca nimeni nu da like la pagina, etc. Dar nu se intreaba si de ce nu au. Poate undeva au gresit, poate ceva nu e in regula cu pagina respectiva. Fiecare roman mai smecher isi face o pagina, apoi spera ca toti romanii vor migra pe pagina sa. GRESIT! Ofera continut interesant si ai sa vezi ca vin singuri la tine, pune doar poze fara sens, rezultat zero!

Cata lume e interesata de pagina ta de facebook? Sunt suficient de multi romani in Düsseldorf pentru a atrage sa zicem, la inceput – 10% si sa depasim 1000 de like-uri? Asta e prima intrebare, inrest – adaugarea fara rost a prietenilor pe pagina, nu te prea ajuta cu nimic!

 

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 93 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns