SEO sau content marketing – Carui domeniu ar trebui sa-i acordati mai multa atentie?

8 iulie 2016 | Autor: | Posted in SEO

Timpul a fost dintotdeauna o dilema pentru SEO. Sunt atat de multe lucruri pe care le-ati putea face, dar atat de putine lucruri pentru care nu aveti timp. Cele mai mari doua categorii de sarcini ale seo sunt:
1. tehnical SEO, cunoscut si sub numele de SEO conventionatal
2. content marketing (marketing de continut).

Intrebarea care se pune este: in care ar trebui sa investiti mai mult? Daca va grabiti si aveti la dispozitie foarte putin timp, pe ce ar trebui sa cheltuiti banii?

Ca sa vorbim mai clar, care din cele doua va aduce un profit mai mare?

Un lucru este sigur: atat SEO cat si content marketing-ul sunt elemente extrem de valoroase. In cazul in care afacerea dumneavoastra depinde in mare parte de traficul web,tehnical seo si marketingul de continut sunt ambele puncte critice.

Importanta SEO Tehnic
Optimizarea motoarelor de cautarea seteaza site-ul astfel incat sa se bucure de succes in cautari. Pe masura ce optimizati diferite componente ale site-ului dumneavoastra, site-ul va fi din ce in ce mai bine pozitionat pentru ca veti evita riscul de a fi penalizat. Pana la urma SEO are de a face si cu evitarea riscului de a fi penalizat de catre motoarele de cautare.

Daca acum cativa ani aveati un site optimizat din punct de vedere tehnic, era cam tot ce puteati avea nevoie. Avand cateva pagini bine create, saturatie de cuvinte cheie si titluri de pagini umplute cu o sumedenie de keywords-uri, va putea pozitiona cu usurinta printre cele mai bune site-uri in topul cautarilor.

Dar azi lucrurile s-au schimbat enorm si au evoluat foarte mult. Ce functiona acum ceva vreme, nu mai este valabil azi. MOdul de lucru al SEO s-a schimbat radical. Peste tot exista capcane. Acum este relativ usor sa va optimizati site-ul. Cele mai bune companii stiu ca a crea un site web inseamna ca acesta sa contina toate elementele importante SEO. O agentie de optimizare seo este seoagency.ro, intrati pe site pentru a vedea preturile si ofertele pentru orice magazin/site online.
Ideea este ca puteti castiga un loc bun in cautari daca tehnical SEO este bine pus la punct. Dar in cazul in care aproape toti competitorii au site-urile optimizate seo din punct de vedere tehnic, atunci care este avantajul dumneavoastra. Nici unul. Standardul de baza pentru seo a fost deja stabilit.

Iar in continuare dumneavoastra trebuie sa va conformati acelor standarde. Iata cat de important este tehnical SEO? Nu e vorba despre trafic. Ci despre imbunatatirea lui. Trebuie sa existe o baza solida care sa poata sustine mai departe traficul. Nu, seo tehnic nu va face mai usoara calea spre un trafic mai bun, dar se va asigura ca site-ul poate face fata in mod corespunzator cu acest trafic.

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns