Aspecte de interes cand doriti sa va instalati folie auto la un service

20 noiembrie 2017 | Autor: | Posted in Despre masini

Pentru a nu ramane cu portofelul „mai usor”, insa cu un rezultat care nu corespunde standardelor Dvs de calitate, inainte sa va parcati masina in incinta service-ului auto ales pentru montajul foliei auto, e bine sa verificati urmatoarele aspecte:

Sunt tehnicienii experimentati?

Este usor de presupus ca tehnicianul care efectueaza instalarea este un profesionist experimentat ce face acest lucru zi de zi. Cu toate acestea, am vazut cu totii anunturi de angajare pentru garaje si service-uri auto. Ar fi o naivitate sa crezi ca persoana care instaleaza folia ta are 20 de ani de experienta si o multime de antrenamente. Cine poate spune ca respectiva persoana are o experienta semnificativ mai mare decat tine? Nimeni. Si de aceea nu putem presupune ca angajatii unor astfel de service-uri vor face intotdeauna treaba cu maxim profesionalism

Informati-va asupra costurilor in avans

Ca si idee, nu vom putea niciodata sa abordam chestiunea costului. Un service profesionist va percepe un pret pe masura. Este posibil ca o instalare profesionala sa fie mai putin costisitoare, dar nu intotdeauna.

Calitatea foliei montate

www.folie-auto.net va sfatuieste si sa verificati daca service-ul pe care il contactati pentru a efectua instalarea foliei se va ingriji sa fie cumparatorul dumneavoastra personal. In unele cazuri, va trebui sa procurati Dvs folie, iar in altele cazuri, veti beneficia atat de consiliere cat si de produse profesionale.

Daca service-ul ales va folosi cea mai ieftina folie pe care o poate comanda, rezultatul va fi un lucru ieftin facut bine. Ei isi pot garanta munca daca ceva nu merge bine, dar nu vor oferi niciun fel de garantii daca folia incepe sa se desprinda, sa se deschida la culoare, sau sa se descompuna in urmatorii doi sau trei ani de utilizare.

Au un mediu curat?

Nu exista multe locuri in tara in care un service auto poate plati chiria doar pentru o activitate specializata in instalatiile de nuantare a ferestrelor. Astfel, sansele ca in garajul de foliere sa se desfasoare si alte activitati tehnice sunt destul de mari. Munca efectuata in service poate sa produca mult praf, grasime si alte substante, iar acestea va pot deteriora interiorul sau exteriorul masinii.

O activitate profesionala ar trebui sa va asigure executarea cu usurinta a montajului, dar intotdeauna pot aparea accidente, iar tehnicianul care face montajul poate nu va curata spatiul de lucru de fiecare data inainte de a-si incepe activitatea.

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns