Cu Rent-a-car-otopeni.ro te vei bucura de facilitati excelente

13 septembrie 2018 | Autor: | Posted in Afaceri

Inchirierea unei masini a devenit un serviciu destul de uzual in ultima perioada, firmele de profil au acaparat un numar tot mai mare de clienti dispusi sa opteze pentru aceste metode rapide si eficiente de transport. Pe piata numarul societatilor este in continua crestere, lunar apar tot mai multe companii, insa trebuie ca de fiecare data sa fim extrem de atenti in alegerea acestora, nu tot ce este oferit este si de foarte buna calitate. Daca am discuta despre ofertele de rent a car din Bucuresti, o alegere excelenta in acest sens ar fi agentia Rent-a-car-otopeni.ro  Cu siguranta daca ii veti alege ca parteneri de calatorie veti beneficia de facilitati excelente, de masini de foarte buna calitate, iar tot ce conteaza va fi si experienta personalului care este una cat se poate de relevanta in acest sens. Inainte de a inchiria o masina cu siguranta va trebuii sa va informati in amanunt, insa acest articol incearca sa va lumineze cu privire la alegerea unei companii perfecte de rent a car Bucuresti cu servicii excelente si la tarife accesibile pentru bugetul dumneavoastra. In continuare o sa va prezentam un ghid complet in acest sens pentru a gasi solutia potrivita.

La ce se refera un serviciu de rent a car Bucuresti?

In primul rand un astfel de serviciu presupune inchirierea unei masini conform unui contract pe o perioada determinata de timp. In marea majoritate a cazurilor masinile se pot inchiria pentru minim 3 zile, la clasa economica pretul pentru o astfel de perioada ar fi de 100 de euro, in acest pret trebuie sa fie cuprinse toate taxele, asigurarile si taxele de drum pentru a putea calatorii nestingherit in tara. In toata perioada desfasurarii contractului, clientul va fi responsabil de masina, de carburantul pe care il va consuma si nu in ultimul rand de locurile de parcare daca alege sa lase masina intr-o zona cu taxa. Masina va trebuii conform contractului sa fie inapoiata la data si ora stabilita, de asemenea pentru inapoierea garantiei, masina va trebuii sa fie adusa curata si in aceiasi stare tehnica si estetica ca in momentul in care a fost predata. Contractul se va semna in momentul ridicarii masinii, plata se va face tot atunci, in functie de politica companiei va trebuii sa achitati cash sau cu un card de credit, atat contravaloarea zilelor de inchiriere cat si garantia.

Care sunt actele necesare si vechimea acestora?

In primul rand viitorul client al unei companii de inchirieri auto trebuie sa detina un permis de conducere, vechimea acestuia va trebuii sa fie de minim 2 ani de zile iar varsta soferului de minim 21 de ani impliniti in momentul semnarii contractului. De asemenea pe langa permis viitorul client trebuie sa faca dovada actului de identitate si a unui card de credit sau debit dupa caz. Aceste acte sunbt necesare doar pentru cei care solicita sa inchirieze masina si sa se deplaseze personal cu aceasta, in situatia in care se opteaza pentru inchirierea cu sofer nu este necesar sa prezentati documentele. Spre exemplu cei de la Rent-a-car-otopeni.ro pun la dispozitie in parcul de inchirieri auto Bucuresti si masini ce se pot ionchiria impreuna cu serviciile unui sofer. Angajatii de aici sunt extrem de competenti, iar cel mai impiortant este faptul ca sunt buni cunoscatori ai unei limbi de circulatie internationala. Alegand sa beneficiezi de un astfel de serviciu vei scapa de grija condusului si de aglomeratia orasului.

Cat se plateste si cum?

In primul rand clientul este responsabil de achitarea integrala a azilelor de inchiriere, acesta va trebuii sa achite in numerar sau pe card, valoarea serviciului se stabileste in functie de politica fiecarei companii, masinile oscileaza in ceea ce priveste tariful si in functie de mai multe aspecte cum ar fi clasa din care fac parte, vechimea lor si nu in ultimul rand a consumului sau a carburantului cu care aceasta functioneaza. cat priveste valoarea garantiei, aceasta se stabileste in acelasi mod, aveti insa grija la semnarea contractului sa bifati cu atentie toate eventualele avarii pe care le are masina la ridicare, in acest mod veti evita neplacerea de a pierde garantia la finalul contractului, trebuie sa stiti ca aceasta pleaca de la 100 euro si ajunge la cateva sute in cazul masinilor de lux.

Restituirea masinii

La sfarsitul perioadei contractuale masina va trebuii returnata companiei de rent a car Bucuresti in aceiasi locatie din care a fost preluata. Avand in vedere ca numarul cel mai mare a societatilor se afla in imediata apropiere a aeroportului din Otopeni, acolo va trebuii sa va prezentati si sa o restituiti.

Autovehiculele din cadrul companiilor de rent a car Bucuresti trebuie sa aiba in mod obligatoriu intocmita o asigurare casco atat pentru pasageri cat si pentru ceilalti participanti la traficul rutier. Avand in vedere ca legea o impune, vechimea masinilor nu trebuie sa fie mai mare de 5 ani de zile. Daca doriti sa aveti parte de o experienta cat se poate de placuta si sa va bucurati de seriozitatea personalullui si de masini de buna calitate, alegeti pe partea de rent a car Bucuresti agentia Rent-a-car-otopeni.ro

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns