Cum să te machiezi de Revelion

31 octombrie 2016 | Autor: | Posted in Diverse, Pentru Femei

Petrecerea de revelion este una dintre cele mai importante ale anului, aşa că trebuie să arăţi perfect.

Astfel, pe lângă ţinută, şi machiajul trebuie să fie pe măsură. Dacă nu ai idee ce machiaj poți aborda, iată câteva sfaturi care cu siguranță te vor ajuta să arăți impecabil. Nu uita că trebuie să ții cont de aspecte importante, precum culoare ochilor și forma feței.

Ochii verzi și cei albaștri, puși în evidență de auriu

Dacă te numeri printre femeile cu ochii verzi sau albaștri, te poți considera norocoasă! Paleta de farduri conține o multitudine de culori care se potrivesc ochilor tăi. De exemplu, poți adopta un make-up bazat pe nuanțe pământii, aurii și chiar argintii. Și, de ce nu, chiar negru. Cu siguranță nu vei trece neobservată la petrecerea de revelion.

Nuanțe îndrăznețe pentru ochii închiși la culoare

Fardurile în culori aprinse și îndrăznețe sunt destinate ochilor negri sau căprui. Astfel, aceștia vor fi puși în evidență, iar tu vei avea parte de eleganța pe care o meriți.

Nuanța buzelor este simplu de ales. Odată ce ai optat pentru un machiaj strident al ochilor, buzele trebuie să fie colorate în nuanțe naturale, ca de exemplu bej, un roz deschis sau chiar cappuccino. Dacă machiajul ochilor este puțin mai deschis și discret, un ruj roșu ți se va potrivi perfect și va completa machiajul.

Nu neglija machiajul feței

Fondul de ten este esențial în vederea realizării unui machiaj ca la carte. Astfel, alege-ți nuanța potrivită, completează cu o pudră matifiantă și fixatoare, care te asigură că machiajul tău va rezista toată seara, aplică un blush ușor bronzant, cu tentă aurie, și un iluminator și ești gata de petrecere! Ai grijă să nu exagerezi cu machiajul! O ocazie atât de specială îți oferă posibilitatea să fii strălucitoare, însă trebuie să fii atentă la „dozele” aplicate.

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 8 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comentarii (3)

  1. Cititor

    „Cum să te machezi de Revelion”

    Cum adica sa te MACHEZI? MACHEZI???

Lasă un răspuns