Din nou despre Pensia de Invaliditate

10 septembrie 2015 | Autor: | Posted in Diverse, Stiri

Nu stiu de ce periodic vedem la televizor stirile despre pensiile de invaliditate, cele la care trebuie sa te duci an de an sa te verifice un medic daca ti-a crescut piciorul sau ai inceput sa vezi fara ochi. Este vorba de acelasi sistem de sanatate si cel de pensii, unde guvernele se fac ca nu inteleg pe ce lume traiesc. S-a discutat, au spus cu totii ca e aberant, asta cand ii intreaba pe parlamentari si guvernanti la televizor, insa realitatea e alta, ii doare in cot!

Din nou despre pensia de invaliditate

Mai are rost sa discutam de ce sau cum se intampla asta in anul 2015 si cum guvernul viseaza la zona euro sau Spatiul Schengen? Despre ce mai este de discutat, daca am vazut asta de 25 de ani, au mereu timp sa-si mareasca salariile si indemnizatiile, insa pentru niste oameni care chiar merita tot sprijinul, nu au niciodata timp. Evident ca daca este vorba sa aprobe judecarea unui demnitar, nu se prea poate – mai plange Vozganian, sau altiii ca el si gata! Dar cand plange un pensionar de invaliditate, nu-l mai aude nimeni – doar televiziunile de cateva ori pe an!

Poate trece pe aici un consilier de-al domnului Ponta si ma intreba de sanatate, sa-i zic eu ce am pe suflet, intre patru ochi, poate asa mai afla premierul ca e de datoria lui sa rezolve problema, doar ca e ca la autostrazi, nu s-a facut inca studiul de fezabilitate si nu e convins nici premierul si nici guvernul daca nu ne tragem dim soparla si ne mai cresc picioare, maini de la an la an! Iti transmit draga guvern, vorba tureceasca: Hai s ..r!

 

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 93 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns