Dupa ce criterii sa te ghidezi cand alegi o masa de biliard

2 martie 2020 | Autor: | Posted in Educatie, Sport

Alegerea unei masa biliard nu este o sarcina tocmai usoara avand in vedere ca vorbim despre un obiect pe care nu il poti schimba de la un an la altul. Asta inseamna ca atunci cand iei o decizie in aceasta privinta, aceasta trebuie sa fie una perfect informata si asumata.

Iata, asadar, care sunt criteriile dupa care ar trebui sa te ghidezi pentru a fi sigur ca iti cumperi o masa de biliard de calitate, de care te vei bucura multi ani de acum inainte:

1. Stabilirea dimensiunilor ideale

Mesele de biliard se gasesc intr-o mare varietate de dimensiuni, asa ca trebuie sa stabilesti care e cea mai potrivita pentru tine. Astfel, chiar daca bugetul iti permite sa cumperi o masa mai mare, este posibil ca spatiul de care dispui sa nu fie suficient. Si asta nu inseamna doar un spatiu in care sa inghesui o masa, ci trebuie sa te gandesti ca trebuie sa lasi destul loc si in jurul ei, astfel incat jucatorii sa se miste in voie.

2. Verificarea specificatiilor tehnice si manopera

Dupa ce ai stabilit dimensiunea dorita, trebuie sa te hotarasti si asupra materialului din care este confectionata, de brandul care o produce, precum si la accesoriile care sa o insoteasca. Alegerea depinde de nevoile si, evident, de bugetul pe care il ai la dispozitie.

3. Alegerea celui mai bun magazin si a celei mai bune oferte

Odata ce ai stabilit toate detaliile cu privire la masa de biliard trebuie sa te hotarasti si de unde o cumperi. Preferi varianta online sau magazinele fizice?

Trebuie avut in vedere faptul ca in cazul unei comenzi online, vanzatorul trebuie sa fie cat mai aproape de unde locuiesti tu, altfel va trebui sa platesti o taxa de transport astronomica. Asta daca nu cumva gasesti o oferta cu transport gratuit, desi e probabil la un asemenea gabarit. Totusi, daca oferta de pret a mesei este de nerefuzat si face sa merite sa platesti taxa de transport, atunci nu ai niciun motiv sa nu optezi pentru aceasta varianta.

Pe de alta parte, la magazinele fizice ai ocazia sa vezi cu ochii tai masa de biliard si sa ii ceri vanzatorului lamuriri suplimentare cu privire la specificatiile acesteia.

4. Incadrarea in bugetul stabilit

Degeaba te uiti la cele mai sofisticate mese de biliard, din materiale de ultima generatie, daca tu nu iti permiti sa o cumperi. Pierzi timpul degeaba si in plus te si demoralizezi. Pentru a evita ca acest lucru sa se intample, calculeaza-ti bine bugetul inainte de a cauta masa de biliard.

In ce categorie de pret te incadrezi si ce poti sa obtii cu banii pe care ii ai? Te va multumi un produs inferior din punct de vedere calitativ sau esti dipus sa mai suplimentezi bugetul?

Iata la ce intrebari trebuie sa gasesti raspuns.

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns