Importanta unui service de reparatii cutii viteze camioane

5 decembrie 2017 | Autor: | Posted in Despre masini

La un service de reparatii cutii viteze camioane este nevoie de dotari si de personal calificat in domeniu. Este o munca mai speciala pentru un segment de piata restrans dar foarte important. Bineinteles putem spune ca orice service de camioane face reparatii si pe cutii de viteze camioane, ceea ce nu este pe deplin adevarat.

Sunt multe service-uri care ofera si acest tip de serviciu dar nu au personal calificat pentru aceasta munca, de aceea si ei la randul lor apeleaza la firme care sunt specializatie in acest domeniu.

Ce este cutia de viteza camioane?

Ca sa intelegem mai clar situatia, trebuie sa stim si ce este cutia de viteza si la ce se foloseste. Pe scurt, cutia de viteza este un mecanism care transforma forta motorului in miscarea vehiculului, asigurand prin schimbarea treptelor de viteza, turatia optima a motorului.

Mecanismul este compus din ansambluri de roti dintate si este protejat de o carcasa de metal. Rotile dintate functioneaza intr-o baie de ulei care reduce frictiunea si asigura racirea componentelor.

Fiecare vehicul are cutie de viteza fara de care nu ar putea functiona. Nu este o piesa care sa se strice frecvent dar cand se strica, vehicului nu mai poate functiona.

Ce ofera un service de camioane?

Cele mai multe service-uri sunt specializate pe service rapid, schimbare de ulei, lichid de frana, lichid de racire etc. sau alte lichide care au un rol de intretinere a vehiculelor. Aceste intretineri sunt foarte importante, cresc durata de viata a componentelor sau asigura functionarea corecta a vehiculului.

Se fac reparatii usoare si frecvente, schimba piese si accesoriile uzate sau care functioneaza cu dificultate. Cu alte cuvinte ei fac toate reparatiile usoare si montarea pieselor noi care sa asigure functionarea corecta a unui vehicul.

Aceste lucrari insa, nu intotdeauna necesita specialisti, cum este necesar la reparatiile facute pe cutiile de viteze. Daca nu au multe comenzi de acest gen, nu tin un specialist doar pentru o lucrare pe luna ci apeleaza la o firma externa care le va face la standarde inalte aceste lucrari.

Clientul crede ca lucrarea a fost executata in totalitate de service, cu toate acestea reparatia la cutia de viteza a fost facuta la o firma care are specialisti, softuri si dotarile necesare pentru astfel de lucrari.

Ce ofera un service de reparatii cutii viteze camioane?

SC MOROGEC AUTO SRL este un service de reparatii cutii viteze camioane specializat si se ocupa doar de ceea ce stie mai bine, repara cutiile de viteze. Fiind specializat are dotarile necesare pentru toate tipurile de reparatii pe cutii de viteze si logistica pentru asigurarea pieselor si componentelor necesare pentru aceste reparatii.

Ei asigura servicii de reparatii cutii viteze camioane pe tot teritoriul tarii printr-un sistem bine pus la punct. Cutiile de viteze sunt colectate de la proprietari sau service-uri si transportate la service-ul lor de reparatii si transportate inapoi dupa finalizarea lucrarii.

Personalul calificat de care dispune, asigura un nivel inalt de calitate a reparatiilor, ceea ce se reflecta in garantia oferita pe lucrarile executate.

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns