Irina Tanasiuc a ramas fara cetatenie romana

10 septembrie 2015 | Autor: | Posted in Diverse, Stiri

Irina Tarasiuc a ramas (fara) cetatenia romana sau cum sta treaba? Se va afla pe 13 mai, deci nu pe 1 aprile, caci audierile au fost in 21 aprilie. De ce le trebuie asa de mult celor de la ANPC sa vada daca ii retrag sau nu cetatenia cantaretei nu stiu, caci teoretic cazul era stiut, interesant este ce a spus ea sa se apere, sau poate ca a cerut chiar ea sa i se retraga cetatenia.

Irina Tarasiuc a ramas () cetatenia romana

Cazul Irina Tarasiuc mi se pare mai putin interesant, fata de cel al lui Dodon, care fiind cetatean roman a ars pasaportul, deci s-ar putea afla sub incidenta legii penale, fapta fiind facuta ostentativ. Pana ramane el fara cetatenia romana, poate il vedem dat la Interpol, pentru a fi prins si pus langa clientii DNA-ului, ca e tare placut in Romania la racoare, mai ales acum vara!

Din cate stiu, cei doi sunt mari amici, poate si rude [ daca nu de sange de drapel, credinta sau mai stiu eu ce, caci frati pot fi in mai multe feluri ], cantatoarea fiind prezenta la multe actiuni anti-moldovenesti. Cat mai asteptam pana vedem o actiune din partea autoritatilor romanesti ramane de vazut, insa din partea cetatenilor de pe ambele maluri de Prut am vazut deja. Culmea ca rusofonul de Dodon, nu scapa ocazai asa spuna cat ii uraste el pe romani, doar ca in capul sau mic si aproape chel, nu pricepe ca pe noi ne dopare-n cot! Nu degeaba i se spune dodon – gon..on!

 

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 93 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns