Sa spunem adio plugin-ului Like Box

10 septembrie 2015 | Autor: | Posted in Internet, Stiri

V-ati saturat de fereastra aia enervanta care aparea ori de cate ori deschideai un site si te obliga sa dai like paginii lor? Ei bine incepand din iunie acest an plugin-ul care facea posibila acest truc va fi scos din uz de catre FaceBook. Deci vrei fani, fa-i pe bune nu mai incerca sai atragi pe pagina ta cu voi sau fara voi, nu mai zic de cei ce mascau asta si de fapt dadeai like fie ca apasai x fie ca pasai Like!

Sa spunem adio vechiului plugin Like Box

Credeati ca ati scapat definitiv? Nu prea, caci se pare ca va fi pus pa dispozitie un al plugin, mai placut la vedere si mai functional, deci alta marie cu aceiasi palarie sau aceiasi marie dar cu alta palarie? Asta e viata, nu e mereu asa cum te asteptai. Cand am citit titlul m-am bucrat, apoi am revenit cu picioarele pe pamant.

O alta stire, de data asta mai buna vine de la Google, care a anuntat ca va oferi utilizatorilor de Google Chrome ce folosesc inca Windows XP – la drept vorbind nu stiu cum, mai pot oare sa-l instalez pe un PC nou? – ziceam ca va oferi suport in continuare. Cei de la Firefox nu spun nimic dar actualizeaza browserele pe muteste. Am un kit vechi d eWindows XP, ma gandeam sa incerc sa-l pun pe un PC nou sa vad cum ruleaza, insa ghici daca voi gasi drivere? Nu am gasit in Windows 8.1 si o sa gasesc pentru batranul XP?

La final, un sfat pentru cei ce au profil pe facebook – verificati la ce pagini ati mai dat like in ultima luna, sa nu va treziti ca aveti sute de like-uri de care nici nu stiti!

 

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 93 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns