Windows 10 – cateva noutati aduse de 20H1

4 martie 2020 | Autor: | Posted in IT&C

Anulat: Notepad actualizat prin magazin

O schimbare care suprinde, Microsoft a anuntat ca va muta Notepad in magazin in august. Acesta va fi actualizat automat prin magazin, permitand Microsoft sa actualizeze Notepad mai frecvent decat o data la sase luni. In felul asta ati putea dezinstala si Notepad.

Notepad-ul este instalat in mod implicit, deci nu schimba cu mult situatia. Microsoft a actualizat Notepad cu noi caracteristici, cum ar fi linia UNIX de terminare a asistentei si cautare integrata Bing. Microsoft a dorit sa actualizeze Notepad si mai des.

Acesta a fost oricum planul anuntat initial. Microsoft s-a razgandit in decembrie si a eliminat Notepad din magazin.

In curs de aparitie: apeluri in aplicatia dvs. de telefon

Plasarea unui apel telefonic de pe un computer Windows 10 folosind un telefon Android.

Aplicatia dvs. pe telefon Windows 10 Pro va va permite sa efectuati si sa primiti apeluri de pe computer daca aveti un telefon care ruleaza Android 7 sau o versiune mai noua de Android.

Microsoft a testat aceasta caracteristica in versiunile 20H1 Insider, dar spune ca va veni la toate calculatoarele care ruleaza Windows 10 19H1 (actualizarea mai 2019) sau o versiune mai noua. Aceasta caracteristica o veti obtine chiar daca nu faceti upgrade la Windows 10 versiunea 2004.

Deja existent: Cautare fisiere online in File Explorer

Aceasta caracteristica apare pentru prima data in actualizarea 20H1 a Windows 10, dar este deja disponibila ca parte a actualizarii din noiembrie 2019.

In ambele versiuni ale Windows 10, File Explorer are o noua experienta de cautare. Cand introduceti caseta de cautare, veti vedea un meniu derulant cu o lista de fisiere sugerate. De asemenea, va cauta fisierele din contul OneDrive online – nu doar fisierele de pe computerul local.

Puteti accesa istoricul de cautare doar apasand Enter. Acest lucru va va permite sa cautati locatii care nu sunt indexate.

Sharing is caring
Share

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns